Politica de retur/anulare

Florile oferite de higift.ro fac parte din categoria produselor exceptate de la dreptul de retragere, fiind susceptibile de a se deteriora.

Daca totusi produsul primit este deteriorat (flori ofilite, ambalaj rupt, produs nesolicitat) va rugam sa ne contactati pentru reclamatii la 0770 616 208 sau sa ne trimiteti un email la contact@higift.ro

In cazul returului la comenzile de flori si pentru produsele nesolicitate ( de exemplu comanda unui buchet de flori de pe site si primeste altul sau nu corespunde descrierii), clientul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care furnizorul nu a informat clientul ca aceste costuri trebuie suportate de client.

In urma reclamatiei, suma restanta va fi returnata in termen de 14 zile de la confirmarea neconformitatii.

Toate reclamatiile referitoare la produsele higift.ro se vor rezolva in maxim 72 de ore de la primirea mesajului text/apelului la 0770 616 208 sau a emailului la adresa contact@higift.ro

Costurile de transport sunt calculate automat, in functie de locatia de livrare a clientului, pe raza orasului Piatra-Neamt. Livrarea se face de catre Higift cu operatori externi, cu o taxa perceputa de 5lei/km.

În baza legislației UE, la achiziția unui produs sau serviciu online, aveți dreptul de a anula comanda în termen de 14 zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

CLOSE
Add to cart